Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een duik in het verleden: 14 januari 2017: lancering van het eerste Season of the Force in Disneyland Paris

januari 14, 2021 1199
Kylo Ren, Darth Maul en Darth Vader in het Walt Disney Studios Park, masters of the Jedi Training Academy in Videopolis: vanaf 14 januari 2017 zal de Force ongetwijfeld nog nooit zo machtig zijn geweest in Disneyland Paris! Tijdens de meer dan twee maanden dat het evenement duurde, was er geen gebrek aan happenings om hulde te brengen aan de beroemde saga.
Stel je voor dat je oog in oog komt te staan met Captain Phasma en haar troepen die door Production Courtyard paraderen, gerekruteerd wordt door de stormtroopers van het Keizerrijk of je aansluit bij het Verzet tijdens de duizelingwekkende Star Wars: A Galactic Celebration, samen met de characters uit de saga, de projecties op de Twilight Zone Tower of Terror, de lasers en het 360° geluid! De onderdompeling was compleet!
Dit eerste seizoen, een voorproefje van drie nog spectaculairdere edities, eindigde in stijl met de opening van Star Tours: The Adventures Continue op 26 maart 2017. En ondertussen werd er een hele nieuwe ervaring gecreëerd in de voor de gelegenheid gesloten Space Mountain, die de bezoekers al vlug met lichtsnelheid naar een melkwegstelsel ver, ver weg zou brengen ...


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 06 april 2021 10:31