Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney deelt trailer van 'Star Wars: The Bad Batch'

maart 31, 2021 432
De animatieserie 'Star Wars: The Bad Batch' zal vanaf Star Wars Day, 4 mei (May the Fourth), te streamen zijn via Disney+.

The Bad Batch is een spin-off van de animatiereeks Star Wars: The Clone Wars en gaat over een team van eliteklonen die elk over een bijzondere vaardigheid beschikken.
The Mandalorian gaat pas eind dit jaar weer verder. Star Wars-fans kunnen dan ook Marvel-fans benijden: die kregen vrijwel direct na WandaVision de volgende serie voorgeschoteld, The Falcon and The Winter Soldier.
Gelukkig zitten er ook genoeg Star Wars-series in de pijplijn. Sterker nog, deze week werd de dikke sterrencast van Obi-Wan Kenobi bekendgemaakt.

De geanimeerde serie is van de hand van Dave Filoni, de man achter The Clone Wars, Rebels en tevens showrunner van The Mandalorian. De seriemaker wordt ook wel de nieuwe George Lucas genoemd. Dat is niet zo gek, want hij is niet voor niks de protégé van de bedenker van Star Wars.

De nieuwe serie speelt zich af na het einde van de Clone Wars en de opkomst van het Galactic Empire en volgt Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair. Ze gaan op gevaarlijke missies door het heelal als een elitegroep van huursoldaten. De periode tussen Revenge of the Sith en A New Hope is nog steeds een van de meest onderbelichte Star Wars-tijdperken, dus de show heeft alle ruimte om eigen verhalen te vertellen, en een beter beeld te geven van het begin van de Galactic Empire.Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 19 april 2021 09:23

Laagste prijs kalender