Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Star Wars: The Bad Batch komt naar Disney+ op May the 4th

april 19, 2021 546
De avonturen van Clone Force 99 beginnen op Star Wars Day!

De eerste aflevering - die uitzonderlijk 70 minuten duurt - van de nieuwe Disney+ Original animatieserie Star Wars: The Bad Batch is vanaf 4 mei exclusief te zien op Disney+. Vanaf 7 mei is elke vrijdag een nieuwe aflevering te ontdekken op de streamingdienst.


Star Wars: The Bad Batch vertelt hoe de Bad Batch-eenheid - een elitetroep van experimentele klonen die genetisch verschillen van de klonen in het leger van de Republiek - voet aan de grond krijgt in een melkwegstelsel dat na de Clone Wars een transformatie ondergaat. De leden van de Bad Batch, voor het eerst gezien in Star Wars: The Clone Wars, bezitten elk uitzonderlijke vaardigheden die hen tot buitengewone soldaten maken.

Star Wars: The Bad Batch is uitvoerend geproduceerd door Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance) en Jennifer Corbett (Star Wars Resistance, NCIS) met Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels) als mede-uitvoerend producent en Josh Rimes als producent (Star Wars Resistance). Rau doet ook dienst als supervising director met Corbett als hoofdschrijver.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 19 april 2021 09:12

Laagste prijs kalender