Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Maggie Simpson in ‘The Force Awakens From Its Nap’

mei 04, 2021 542
In een kinderdagverblijf hier ver, ver vandaan... maar nog steeds in Springfield, is Maggie op een epische zoektocht naar haar gestolen fopspeen. Haar avontuur brengt haar oog in oog met jonge Padawans, Sith Lords, bekende droids, Rebeltuig, en een ultieme strijd tegen de dark side.

Star Wars Biomes
Ga op virtuele vakantie naar enkele van de meest iconische en geliefde locaties uit de Star Wars-films, zoals Hoth, Tatooine en Sorgan. Deze serie neemt je mee op een rondreis door een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

Star Wars Vehicle Flythroughs
Bekijk twee van de meest iconische en geliefde schepen uit de Star Wars-films van dichtbij met deze content die kijkers meeneemt op een verkenningstocht doorheen het memorabele interieur en exterieur van de Millennium Falcon en een Imperial Star Destroyer.

Star Wars: The Bad Batch (4 mei vanaf 9u)
Star Wars: The Bad Batch vertelt hoe de Bad Batch-eenheid - een elitetroep van experimentele klonen die genetisch verschillen van de klonen in het leger van de Republiek - voet aan de grond krijgt in een melkwegstelsel dat na de Clone Wars een transformatie ondergaat. De leden van de Bad Batch, voor het eerst gezien in Star Wars: The Clone Wars, bezitten elk uitzonderlijke vaardigheden die hen tot buitengewone soldaten maken.  Vier Star Wars Day met deze geweldige Legosets!
Ga nu naar de Legostore België of Legostore NederlandTot 20% korting op Star Wars Lego op 4 mei vanaf 9u bij ShopDisney: Kijk hier#MayThe4thBeWithYou
 #Lego #StarWars
 #StarWarsDay
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 06 november 2021 08:39

Laagste prijs kalender