Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DISNEY+ geeft eerste trailer vrij van gloednieuwe avonturenkomedie "HOME SWEET HOME ALONE" die in première gaat op Disney+ Day!

oktober 14, 2021 333
De trailer voor Disney+'s gloednieuwe avonturenkomedie "Home Sweet Home Alone" is er! De reimagining van de geliefde vakantiefilmfranchise zal  komische chaos ontketenen , dus zorg ervoor dat je vandaag de trailer en deze nieuwe beelden van de film bekijkt.


Een Disney+ Day première, "Home Sweet Home Alone" zal 12 november 2021 exclusief op de streamingdienst debuteren. Disney+ Day is een wereldwijde viering die in heel The Walt Disney Company tot leven zal komen op vrijdag 12 november met nieuwe content releases, fan ervaringen, exclusieve aanbiedingen en meer.

"Home Sweet Home Alone" heeft Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, en Chris Parnell in de hoofdrollen. De film is geregisseerd door Dan Mazer in een scenario van Mikey Day & Streeter Seidell, het verhaal is van Mikey Day & Streeter Seidell en John Hughes, gebaseerd op een scenario van John Hughes. Hutch Parker, p.g.a. (Producers Guild of America) en Dan Wilson, p.g.a. is de producent, met Jeremiah Samuels als uitvoerend producent.

Max Mercer is een ondeugende en vindingrijke jongen die is achtergebleven terwijl zijn familie in Japan is voor de vakantie. Wanneer een echtpaar dat een onbetaalbaar erfstuk probeert te bemachtigen het huis van de familie Mercer in het vizier krijgt, is het aan Max om het te beschermen tegen de indringers... en hij zal alles doen wat nodig is om hen buiten te houden. Er volgen hilarische streken van epische proporties, maar ondanks de absolute chaos, komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek is dan thuis.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 14 oktober 2021 07:26

Laagste prijs kalender