Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"The Simpsons" vieren Disney+ Dag met nieuwe short "The Simpsons in plusaversary"

november 06, 2021 176
De Disney+ Dag viering gaat naar Springfield in "De Simpsons in Plusaversary!" In de nieuwe short organiseren "The Simpsons" een Disney+ Day feest en iedereen staat op de lijst... behalve Homer. Met vrienden van over de hele dienst en met muziek geschikt voor een Disney prinses, is Plusaversary Springfield's evenement van het jaar.

"The Simpsons in Plusaversary" is een Disney+ Day première en zal vrijdag 12 november exclusief op de streamingdienst debuteren. De wereldwijde viering van Disney+ Day zal in 10 dagen tot leven komen met nieuwe content releases, fan ervaringen, exclusieve aanbiedingen en meer in heel The Walt Disney Company op vrijdag 12 november.
 
"The Simpsons in Plusaversary" is de derde in een reeks Disney+ shorts van "The Simpsons" die de gekende merken en titels van de dienst onder de aandacht brengen. De eerder uitgebrachte Star Wars en Marvel-gethematiseerde shorts "Maggie Simpson in 'The Force Awakens from Its Nap'" en "The Good, The Bart, and The Loki" zijn momenteel beschikbaar op Disney+. Al deze en meer zijn te vinden in "The Simpsons" collectie op de streamingdienst.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 06 november 2021 12:10

Laagste prijs kalender