Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De productie begint op Disney+ Original "Hocus Pocus 2" met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug als de heerlijk boze Sanderson Sisters

november 06, 2021 333
De productie van de live-actiekomedie "Hocus Pocus 2", het angstaanjagende vervolg op Disney's Halloween-cultklassieker, is aan de gang in Rhode Island. De originele Disney+ film geregisseerd door Anne Fletcher ("Dumplin,'" "The Proposal") zal in de herfst van 2022 exclusief op Disney+ debuteren.
 
Bette Midler ("The First Wives Club", "Beaches"), Sarah Jessica Parker ("Sex and the City", "Divorce") en Kathy Najimy ("Sister Act", "Younger") spelen Winifred, Sarah, en Mary, de heerlijk boze Sanderson-zussen die het publiek betoverden in de film 'Hocus Pocus' uit 1993. Doug Jones (“The Shape of Water”, “What We Do in the Shadows”) keert ook terug als Billy Butcherson. Naast hen zijn Whitney Peak ("Gossip Girl", "Molly's Game") als Becca, Lilia Buckingham ("Dirt", "Crown Lake") als Cassie en Belissa Escobedo ("American Horror Stories", "The Baker and the Beauty". ”) als Izzy, drie jonge vrouwen in het huidige Salem die de woede van de drie heksen opwekken.
 
Het is 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame Candle aanstak en de 17e-eeuwse zusters tot leven bracht die werden geëxecuteerd wegens het beoefenen van hekserij, en ze zijn op zoek naar wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om uit te zoeken hoe ze kunnen voorkomen dat de vraatzuchtige heksen voor middernacht op Allerheiligenavond een nieuw soort ravage aanrichten in Salem.
 
"Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij het vervolg op een film die zo geliefd is als 'Hocus Pocus'", zegt regisseur Anne Fletcher. “Fans over de hele wereld hebben deze personages omarmd en hebben van deze film een ​​Halloween-traditie gemaakt waarvan de populariteit blijft groeien, en wat een geluk dat ik terug ben bij Disney met deze drie buitengewoon getalenteerde dames in de iconische rollen die ze hebben gecreëerd, evenals onze fantastische nieuwe toevoegingen aan de cast?”
 
"Hocus Pocus 2" is geschreven door Jen D'Angelo ("Happy Together", "Workaholics") en geproduceerd door Lynn Harris ("King Richard", "The Shallows"), met Adam Shankman ("Disenchanted", "Hairspray" ), Ralph Winter (“Hocus Pocus”, “X-Men” franchise) en David Kirschner (“Hocus Pocus”, “Chucky”) als uitvoerende producenten.
 
De cast wordt aangevuld met de recente Emmy®-winnaar Hannah Waddingham ("Ted Lasso", "Game of Thrones"), Tony Hale ("Veep", "Arrested Development"), Sam Richardson ("The Tomorrow War", "Good Boys" ), Juju Brener (“Vanquish”), Froy Gutierrez (“Teen Wolf”), Taylor Paige Henderson en Nina Kitchen.

De cultklassieker Halloween-film "Hocus Pocus" wordt nu gestreamd op Disney+
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender