Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Plopsaland De Panne krijgt Europese primeur in 2021

maart 18, 2021 3459
Vanaf deze zomer kunnen liefhebbers van adembenemende rollercoasters en fans van Tomorrowland kennismaken met ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne, een gloednieuwe en opzienbarende attractie die een unicum is in Europa en behoort tot de spectaculairste ter wereld.

De Xtreme Spinning Coaster wordt volledig binnen de magie van Tomorrowland opgebouwd. Het creatieve team van het festival werkt samen met de Plopsa Group om de unieke sfeer die elke zomer in Boom heerst, te vertalen naar dit unieke partnership. Het betreft een investering van 17,5 miljoen euro.

The Ride to Happiness by Tomorrowland is de allereerste Xtreme Spinning Coaster in Europa en de tweede attractie van dit type wereldwijd – enkel in de Verenigde Staten staat er momenteel één. Bezoekers worden maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van maar liefst 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor bezoekers telkens een andere ritervaring beleven. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en staat op z’n hoogste punt 35 meter boven de grond, wat zorgt voor een uitzonderlijk zicht op het park en de ruime omgeving.De nieuwe achtbaan van Plopsaland De Panne wordt nu getest. Vorige week arriveerden de karretjes van de extreme spinning coaster in het Vlaamse pretpark. Inmiddels staan ze op de baan en is men begonnen met het testen van de eerste lancering. Daarbij zijn de stoelen gevuld met blauwe testpoppen.


Afbeelding

De attractie is toegankelijk voor personen vanaf 1m30 en is de meest sensationele van het park. In een thema dat visueel dicht bij de Steampunk-stijl ligt, zal The Ride to Happiness de kleuren dragen van de magische wereld van het wereldberoemde elektronische muziekfestival Tomorrowland, de officiële sponsor van de attractie. Het festival wordt elk jaar in juli georganiseerd op het terrein van het provinciedomein De Schorre in Boom, in de provincie Antwerpen, België. Merk op dat de muziek voor de attractie van de hand van Hans Zimmer zal zijn, de Duitse componist die het anthem van Tomorrowland produceerde.

Tickets kopen met korting?
Bestel je tickets meteen online & krijg -35%. Gebruik de code: DEZONDAG20 of LEZERSDEZONDAG en betaal voor Plopsa De Panne € 26,98 ipv € 41,50  Ook geldig voor alle andere Plopsa parken.
Bestellen kan hier: Plopsa Tickets


Plopsa Hotel
Zodra de pretparken in België terug opengaan, zal ook het gloednieuwe Plopsa Hotel openen. Het prachtige viersterren, superior Plopsa Hotel bevindt zich net naast Plopsaland De Panne. De tientallen themakamers dompelen je helemaal onder in de magische werelden van Maya de Bij, Wickie de Viking, Piet Piraat en Samson & Marie!
Verder is er het grote restaurant Le Grand Buffet, een buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats.

Meer info of boeken kan hier: Plopsa HotelBelgië krijgt in 2021 nog een andere nieuwe coaster, namelijk ‘Kondaa’: de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux in Walibi Belgium.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)