Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris creëert een unieke collectie, upcycled accessoires met kasteelthema van Doornroosje

september 05, 2022 295
Vanaf 9 september kunnen gasten een beperkte oplage ontdekken van draagtassen, plunjezakken, aktetassen en buidels die zijn vervaardigd met behulp van het gerecyclede zeil dat het kasteel van Doornroosje bedekte tijdens de renovatiewerkzaamheden.

Sinds de lente viert Disneyland Parijs zijn 30-jarig jubileum met veel nieuwe ervaringen, waaronder nieuwe shows, de opening van het meeslepende Marvel Avengers Campus-land en de complete renovatie van het iconische kasteel van Doornroosje.

Vanaf 9 september kunnen gasten een beperkte oplage ontdekken van draagtassen, plunjezakken, aktetassen en buidels die zijn vervaardigd met behulp van het gerecyclede zeil dat het kasteel van Doornroosje bedekte tijdens de renovatiewerkzaamheden. Deze items zullen worden verkocht in The Storybook Store, in Main Street U.S.A. Elk van de 2300 stukken die met de hand zijn gemaakt en volledig zijn vervaardigd door het in Ile de France gevestigde bedrijf Bilum – zal een uniek en exclusief ontwerp hebben. Dit is de perfecte gelegenheid om items te kopen die zowel de kunst als de geschiedenis van Disneyland Paris vieren via het iconische kasteel dat zo wordt bewonderd door gasten.

“We zijn bijzonder verheugd om deze unieke collectie te lanceren die is gewijd aan het kasteel van Doornroosje – het icoon van onze bestemming – waarmee onze fans een authentiek stukje magie mee naar huis kunnen nemen. Bovendien is dit project voor ons een kans om samen te werken met een lokaal Frans bedrijf dat de ecologische en sociale waarden van Disneyland Paris deelt”, zegt Jean-David Marque, Merchandise & Retail Director bij Disneyland Paris. Dit initiatief maakt deel uit van de voortdurende inzet van Disneyland Paris om afval te verminderen, hulpbronnen te beschermen en de lokale economie te ondersteunen.

Om deze unieke collectie te ontwikkelen, werkte Disneyland Paris samen met BILUM, een in Ile de France gevestigde MKB (kleine en middelgrote onderneming) die gespecialiseerd is in het upcyclen van zeilen en andere materialen om unieke lederwaren te creëren. Zoals oprichter en directeur van het Bilum-bedrijf Hélène de La Moureyre zei: "we bouwen aan de erfenis van de merken met behulp van hun eigen materialen". BILUM werkte gedeeltelijk samen met een ESAT (Establishments and Services of Assistance through Work -hosting people with handicap) om de Disneyland Paris-collectie te ontwikkelen.

De collectie is vanaf 9 september verkrijgbaar in The Storybook Store (Main Street U.S.A., Disneyland Park) zolang de voorraad strekt. De prijzen van artikelen variëren van € 30 tot € 140.

Voorvertoning voor de Jaarpashouders op 8 september van 9.00 tot 19.00 uur. bij The Storybook Store, op vertoon van de geldige Jaarpas. Geen korting van toepassing
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 05 september 2022 08:18