Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Boek: Windows On Disney's Main Street, U.S.A.

januari 22, 2023 170
Maak kennis met de mensen die Disney-themaparken over de hele wereld hebben gemaakt! Dit onmisbare verzamelboek bevat meer dan 280 biografieën en bevat meer dan 50 pagina's over de evolutie en achter de schermen van Main Street, U.S.A. inclusief de sprookjeskastelen aan het einde van elke straat.

Scherpe waarnemers zullen ingewikkelde details in de Disney-parken opmerken, waaronder namen op de ramen van gebouwen. Met name de ramen van gebouwen langs Main Street, VS in Disneyland en het Magic Kingdom zijn ontworpen als visitekaartjes voor gefictionaliseerde winkeliers, bedrijfseigenaren en academiehoofden. Deze namen behoren tot de echte "all-stars" die hebben bijgedragen aan het realiseren van Disney's themaparken over de hele wereld. De mensen die op deze vensters worden genoemd, zijn bekwame artiesten, bedrijfsleiders, Imagineers, songwriters en meer. Met hun verbeeldingskracht en scherpe vaardigheden heeft elke persoon een belangrijke bijdrage geleverd aan The Walt Disney Company.

People behind the Disney Parks is een geschenk dat Disney-verzamelaars, fans van themaparken en iedereen die nieuwsgierig is naar creatieve carrièrepaden in kunst en wetenschap nog tientallen jaren zal waarderen.

Op zoek naar manieren om de Disney-pretparken te vieren? Ontdek meer boeken van Disney Editions:

     Posterkunst van de Disney Parken, tweede editie
     Een portret van Walt Disney World: 50 jaar de meest magische plek op aarde
     Vakantiemagie in de Disney Parken
     De Disney Monorail: stel je een snelweg in de lucht voor
     Kaarten van de Disney-parken: 60 jaar in kaart brengen van Californië tot Shanghai

Nu al te bestellen! ➡️ via: Amazon.com
Beoordeel dit item
(0 stemmen)