Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

One Day at Disney - ontmoet de mensen achter de Disney Magie

februari 11, 2021 751

Ontdek hoe het is om elke dag aan het werk te gaan bij The Walt Disney Company. Stap achter de schermen om je onder te dompelen in een "gewone" dag bij Disney.


Op een donderdag in 2019 verspreidde een klein leger fotografen en filmmakers zich over de hele wereld om vast te leggen wat er achter die prikkelende "Cast Members Only"-deuren gebeurt - of het nu gaat om historische inspanningen of typische taken. Alle foto's in dit boek zijn op die ene donderdag genomen, vroeg beginnend in Tokio en de zon volgend rond de wereld via Shanghai, Hong Kong, Parijs, Madrid, de Bahama's, Costa Rica en tientallen plaatsen in de Verenigde Staten. Meer dan 40 uur na het begin van de dag ging de zon onder in het Aulani resort in Hawaï.

Op die dag waren zo'n 80 Cast Members bereid om hun werkplaatsen, kleedkamers, keukens, kantoortjes, tv-studio's, laboratoria, locomotiefmotoren - en sommige nog verrassendere en diversere werkruimtes - open te stellen. Ze deelden ook hun verhalen: kinderdromen en hoofdstukken, carrièrewisselingen en triomfen, dagelijkse hindernissen en vreugdes. Het was gewoon een dag in het leven, even buitengewoon als elke andere dag in Disney. Zoals elke Cast Member je kan vertellen, is een Disney job minder een bestemming dan een grenzeloze reis. En voor Just One Day at Disney, kunnen we allemaal meereizen.

Wil je dit fantastische boek ook graag?
Het is hier te koop: bol.com, of hier: Amazon.nl

(Lees ook verder onder de foto's)

Naast de schrijvers van het boek, was ook het Disney+ team aanwezig om verhalen vast te leggen. Een volledige documentaire en 52 korte afleveringen breiden de profielen uit en gaan dieper in op wat het is om een Disney Cast Member te zijn.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de fan van de Disneyparken in je leven? Ontdek meer kwaliteitsboeken in het  archief van Disney Editions:

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 13 februari 2021 12:48