Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vier Pasen met deze Disney knuffels

februari 21, 2021 426
Oh zo schattig en donzig zijn deze Disney Paasknuffels nu te koop op Shopdisney.

* Laat Stitch deze Pasen een lieve toevoeging aan je ohana zijn! De ondeugende alien draagt ​​een heerlijk donzige konijnenoutfit, compleet met een klein vlinderdasje.
* Winnie is klaar om zijn geliefde honingpot te ruilen voor een heerlijke mand met paaseieren! Pooh Bear, gekleed in een heerlijk donzige konijnenoutfit, heeft geborduurde gelaatstrekken en een satijnen vlinderdas.
*Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn helemaal klaar om Pasen te vieren als deze charmante knuffel! Beide gekleed in een heerlijk donzige konijnenoutfit, Mickey heeft geborduurde gelaatstrekken en een satijnen vlinderdas en Minnie heeft geborduurde details en een oversized strik.

Deze knuffels zijn te koop voor €30 per stuk, ze zijn 50cm of 40cm hoog en zeer zacht en geschikt vanaf de geboorte van je kind. Op de voet staat Disney Store 2021 geborduurd en ze zijn enkel hier te koop.

Extra korting: koop nu om minimaal €50 uit de Disneystore en krijg 15% korting met de code: DUMBO15 (ingeven in je winkelmandje op het einde, code enkel vandaag op 21 februari nog geldig)

Er zijn ook nog enkele andere nieuwigheden te koop de de online ShopDisney, kijk hier.

(op de sleutels is geen korting)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 21 februari 2021 09:01