Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney nuiMOs Pluches met Winnie de Poeh & Vrienden - ShopDisney

april 07, 2021 389
Nieuwste Disney nuiMOs Pluches zijn gearriveerd met Winnie de Poeh & Vrienden en outfits voor Vintage Dag en Electric Festival .

Sinds de wereldwijde lancering eerder dit jaar, hebben we Disney nuiMO's zowat overal gezien en we vonden het geweldig om al hun avonturen en stijlen te volgen via sociale media! Zoals we in januari al zeiden, droppen we elke eerste maandag van de maand een nieuw assortiment modieuze outfits en accessoires die je kunt mixen en matchen om je eigen unieke stijl te creëren. We lanceren ook regelmatig een aantal gloednieuwe pluche vrienden om aan te kleden.

Maak een reis naar het Honderd Bunder Bos of gewoon naar je eigen achtertuin met de nieuwste pluche vrienden waaronder Winnie de Poeh, Teigetje, Iejoor en natuurlijk, Knorretje. We kunnen niet wachten om deze gekke beer en zijn vrienden aan mijn collectie toe te voegen!
Kleed je aan voor succes en laat je pluche bij je passen met de Vintage Day-collectie - met nieuwe outfits waaronder de meest dappere krijtstreeppakken en enkele van onze favoriete cosplay-looks geïnspireerd door Tinkerbell, Sneeuwwitje en Belle. Dus, ga je gang en trek je zondagse kleren aan; er is een hele nieuwe wereld daarbuiten!
Of het nu je eigen persoonlijke couchcella is of een lokaal festival, de Electric Festival collectie is er om je pluche klaar te maken voor het plezier! Suikerspin jas met disco jumpsuit? Ja, graag!
Bepaalde Disney nuiMOs-pluches en -outfits zijn nu verkrijgbaar op meerdere locaties in Walt Disney World Resort, Downtown Disney District in Disneyland Resort, Shanghai Disney Resort en Hong Kong Disneyland Resort, evenals in Disney-winkels wereldwijd en op shopDisney.

Kis nu je favoriete Disney nuiMOs Pluches op: ShopDisney.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)